Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009. március 24. kedd

Nagyon, nagyon akartam egy könyvet......... és most lesz meg harmadik példányban hamarosan..... ez azért már túlzás!! :-))))))

2009. március 23. hétfő

Pár hete azon gondolkodtam, hogy a transztáncokhoz, táncterápiához, kellene nekem egy jól megvarrt szemtakaró, egy álarcszerű megoldás, amivel eltakarhatom a szemem ilyen alkalmakkor.

Anya asztalán este megláttam egy gyönyörű, halvány lila, hímzett verziót! Azonnal rákérdeztem, "ez honnan van"? Erre ő: - a barátnőmtől kaptam, de neked adom, ha kell!  :-)))))))))) ilyen csodaszép verzióban nem számítottam rá.... :-)

2009. március 20. péntek

Találkoztam a csajokkal... leánybúcsút szerveztünk és felmerült egy lány neve, akivel nekem kellene beszélnem. Két nappal később megjelent a Westendben, jött fel a mozgólépcsőn velem szemben...

Azelőtt kb. egy éve nem láttam.... :-))

2009. február 24.

Tegnap bekapcsoltam az autóban a rádiót és valahogy egyáltalán nem volt jó zene, sőt reklám hegyek! Kikapcsoltam és gondoltam, oda tekerem az időt, hogy legyen valami jó szám!!

Vártam és valahogy jött az ihlet, elkezdtem énekelni Cserháti Zsuzsától azt, hogy: "I love you baby, ez ma egy csodás nap, minden a régi, hidd el, hogy imádlak, szeretek élni, ne nézd, holnap mi vááááár...!" Aztán újra bekapcsoltam és nem volt jó szám....

...de aztán fél perc múlva kb., egyszer csak a Slágerre váltottam és innen ment a szám, hogy: "I love you baby, ez ma egy csodás nap, minden a régi, hidd el, hogy imádlak, szeretek élni, ne nézd, holnap mi vááááár...!" :-)))))))))))))

 

2009. február 2.

Tornáztam... egy marha jót! Úgy igazán, nem csak testből, lélekből is. Meditációvá vált a mozgás bennem. Aztán, mikor a lazításhoz, nyújtáshoz érkeztem, amikor is lassú zenére szoktam váltani, ezúttal nem másik cd-re váltottam, hanem a rádiót kapcsoltam be. Épp a tipikus reklám-vége-szlogen hangzott el, ami után az ember már várja, milyen zene következik. Előtört belőlem, amit hallani szerettem volna és még a szlogen alatt elzengtem a kezdő taktust: "-Tell me how suppose to be with NO AIR." És a szlogen után 5 másodperc múlva megszólalt a dal: "-Tell me how suppose to be with NO AIR." :-)))) Az egyik kedvenc dalom........ imádom a teremtősdit!:-)


2009. január 14.

Amikor 5 napja lementem a "Falumba" egy meditáció keretein belül, a játszótéren odajött hozzám a leendő lányom, aki 5 éves forma kislány lehetett és azt mondta, ne fogadjam el a vacsora meghívást, amit ma estére kaptam. Erre tegnap láttam az időjárás jelentést, hogy mára piros jelzés van érvényben, mert minden út jégpáncél lesz........ :-)) és ma itthon maradtam..... :-)

 

2009. január 9.

Meditáltam a Falumban és igen későre járt már, így belealudtam. De nem nagyon akartam és már előtte vagy háromszor arra eszméltem, hogy majdnem sikerült bealudni. Egyszer mégis bealudtam és egy tisztán kivehető Angyali csókra ébredtem! Valaki határozottan szájon csókolt..... hihetetlen kedves energiája volt, úgy éreztem, Angyal és vigyáz rám...... :-)

 

2008. november 27.

Tény: Az asztrológusom azt mondta, a kommunikációra ügyelnem kell mostanában.
Másik tény: Kiolvastam az Illúziókat, amiben van egy rész, ahol gitározik Don és van egy rész, ahol rádióban szerepel interjú alanyként.
Egyéb tények: behívtak egy rádióhoz meghallgatásra műsorvezetőnek....... Gitár tanárt keresek...... :-)

 

2008. november 23.

Moziba mentünk páran, és míg a többiek beültek kajálni előtte, én valakivel lementem a könyvesboltba. Kiöntötte, mi nyomja a szívét. Szeretne elköltözni a párjától, mert úgy érzi, egyoldalú a kapcsolat, alig kap őszinte figyelmet. Bizonytalan volt ebben, de már érezte, nincs más út. Erre azt mondtam: "hát itt ez a könyv, csapjuk fel, milyen üzenetet kapsz belőle? - és a kezébe nyomtam. Óvatosan böngészte.... én meg felcsaptam ugyanabból a könyvből egy másik példányt és azonnal olvasni kezdtem, amit láttam: "A madár pedig nem mozdult, jelezve, hogy a költözés nagyon jó ötlet..." Pfff......... erre nem kaptunk levegőt......... könnyezve öleltük meg egymást...

Aztán jöttem én magammal... tudom, a jóslás nem egy jó ötlet, nem is igazán szeretném, mégis úgy betekintenék egy szálat megnézni, hogy vajon az merre futhat még tovább... erre felcsaptam a könyvet és: "A jósláshoz kérd Uriel arkangyal segítségét... segítségével bármilyen módon jósolhatsz. Drágakövekkel, stb..." nem hiszem, hogy megteszem, de azért mégis. Hogy a fenébe csinálják? :-) költői kérdés volt....

Kész... :-)

 

2008. november 21.

Délután kaptam az anyukámtól egy kis hófehér kerámia Angyalt, ami egy kis bébit ábrázol egy hatalmas angyalszárnyban betakarva. Magammal vittem... ahogy odaértem az asztrológushoz bent megláttam egy ugyanolyan 10-szer akkorában a vitrinben..... leesett az állam...... abban a pillanatban jött egy sms... akkor koppant az állam a földön végleg, mikor megnéztem és az állt benne, hogy: White Angel party a.... pffff :-)))))) Hát nem gyönyörű??? Amikor három ilyen csodás szál találkozik....
Na és persze... megismertem Fehér Gábort két hete.... :-)))

 

2008. november 14.

Éppen tortáztam... gondoltam, levezetem a feszültséget, ami egy nagy fokú hiányérzetből fakadt egy számomra fontos ember kapcsán. Egyszer csak elszorult a szívem, kitört belőlem a fájdalom, földre kényszerültem és sírásban törtem ki... Végre felszakadt az a sok visszatartott érzelem, ami felperzselné a szívem, ha szabad utat kapna. Ahogy leroskadtam, 10 mp múlva sms jött Tőle, és az üzenet érkezésének időpontja 11.11 volt... :-) Utána egy napon át sms-eztünk és végre irányba állíthattam szívemet kettőnkkel kapcsolatban, ami számomra nagyon fontos, hogy tisztán lássak.

 

2008. november 8.

A mai napfonat csakra tisztítással egybekötött meditációs napra napsárga felsőben mentem. A kemény nap végén picit fájt is a hasam. Amikor hazatelefonáltam, anyának epegörcse volt, injekciót kapott. :o( Aztán mikor hazaértem, megláttam, hogy napsárga pulcsit visel............ :o)

 

2008. november 7.

Egy hatalmas hajóról álmodtam, amin egy csomó rokonom és barátom rajta volt, de NEM mindegyik. Elindultunk egy nagyon hosszú útra egy végtelennek tűnő tengeren éjszaka. Tudtam, hogy ki fogunk kötni, de a part alig volt észrevehető, mert egy nagyvárosból egy kis falu jellegű kikötőbe érkeztünk. Leszálltunk és én olyan ráérősen tettem ezt. Mindenki szédülten kereste a csomagját, mintha mentőhajóról szálltunk volna le, de én nem. Nem is érdekelt nagyon a csomagom sem, csak a part. Beszéltem néhány szót pár emberrel, tudom, hogy nagy jelentősége volt, de nem emlékszem, miről szólt... Unokatesómra határozottan emlékszem, akinek itt a fizikai világban komoly nőgyógyászati baja van. Ő odajött hozzám még a hajón és kapott tőlem valami okosságot, nem tudom, mint mondhattam, de iránymutatásnak tűnt. Izgatottak voltak az emberek. Mintha az egész út egy muszájból történő, katasztrófahelyzet elől menekülő szervezésű lett volna.

Ha a víz az érzelmek kifejezője, a hajó pedig csak egy eszköz, amivel átjutok "valamin", akkor egész jól sikerült megérkeznem most valamilyen szakaszába az eletemnek, ahol már nem annyira a bőrönd számít, hisz azt nem is akartam már magamnak a parton. Túljutottam egy nagyon nehéz szakaszon. Ez már biztos.

 

 

2008. november 6.

Amikor apa januárban rosszul lett és leállt a keringése, rá pár napra az autóm le akart állni az autópályán. Rángatott, nem kapott rendesen üzemanyagot a motor. Bevittem a szervízbe, végig csak rángatott, reméltem, hogy nem hagy cserben, nem is hagyott :-) és kiderült, csak szoftver hiba. Visszaállították és ment tovább....

Most, hogy voltam fogászaton kicseréltetni a régi amalgám tömést, próbatömést kaptam, tehát a lyuk még megvan a fogamon bizonyos szempontból... Ahogy kijöttem a fogorvostól, mögöttem beállt a sor, nem vettem észre és nekitolattam valakinek.... a sárvédőmön pont olyan kerek horpadás keletkezett, mint amit az orvosi székben a nyelvemmel érzékeltem a számban.......

 

Mostanában, mikor úgy érzem, mégsem szeretnék találkozni valakivel, akivel már megbeszélt találkozóm van, valahogy lemondódik, eltörlődik...

 

2008. szeptember 12.

Azt álmodtam, hogy delfinekkel úszom... :-) A parton rám nézett az egyik és megjelent a szemkontaktusban MINDEN, ami lelki szinten összeköthet két élőlényt...

Az uszonyába kapaszkodtam és ő elindult velem a hűvös, sós vízben finoman, védelmezőn... csodás bőre van, a meleg arcommal jó volt érezni a hűvös érintését.

Tudod mit? Nem is volt álom... :-)

Az viszont igen, hogy zuhantam egy repülőgéppel..... nem láttam ki belőle... csak éreztem, ahogy a föld felé dugóhúzózik.... élehtű volt az egész, és nem kívánom senkinek az érzést, ......... kivéve talán, aki meg akarja élni DIREKT.

A szatíros álmomról nem mesélnék itt most. :-)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.