Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Buddha

2008.07.27

Jajj..... hadd legyen a cím Buddha! Bár nem a megvilágosodásról szól, de akár arról is szólhatna. Hajnali fél 5 van. A Buddha Beach-en voltam a barátaimmal, akiket bátran nevezhetek annak, mert olyan dolgokat éltünk át együtt, amikben legmélyebb félelmek és legmélyebb érzelmek kerültek felszínre egymás előtt. Láttuk egymást porba hullni és felkelni, sőt szárnyakat adtunk a felálláshoz, és ahhoz, hogy utána repülni tudjunk.

Csodás este volt, mert ez már nem lehet másképp. Együtt egymásnak olyan sokat adunk, hogy ez a nagy Kócos banda már egy anyaméhhé forrta ki magát. Ez az a játszótér, ahol bárhogyan játszhatsz, engedik, sőt támogatnak benne! Támogató környezetet kapsz magad köré ahhoz, hogy az életben is bátorságod legyen ahhoz, amit ezekkel a csodálatos emberekkel megcsinálhatsz. :-)

Úgy mentem el a találkozóra, mint aki szerelmes! Ezer éve nem éreztem ilyet, szívcsakrám kitágult, hevesen vert a szívem és mély levegőket vettem... Olyan sok szeretetet kaptam ma!:-) Nem csak Tőlük, Másoktól is egész nap minden formában... :-) A szívem és a tudatom tele van szeretettel... hihetetlen, mennyi van most bennem! Én már nem is tudom, honnan jöhet ennyi... :-)

Annyira jóóóóóóó!:-)

Volt fájdalmas rész is, de helyre teszem, mert helyére kell tennem... így megy ez, haladok előre és végre tudom, hová tartok! Hiszem, mert elég volt a kételkedésből. Nekem így jó és ezt az irányt akarom követni. Szeretettel és lágysággal, de határozottan. Így határoztam.:-)

Szeretlek!