Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sukoró

2008.08.10

Van ebben a helyben valami bizsergetően búfelejtő, valami velőtrázóan vidám és gond-elillanó, barátszorongató... Ahogy leérek Sukoróra Katusékhoz azonnal a kapun kívül hagyom az összes gondomat, mindent, ami foglalkoztat. Csak a barátok vannak, a hely szelleme, általában napsütés, röpi, ping-pong és a velőtrázó röhögések, vidámkodás és hülyeség... ami ugye határtalan. Főleg bennünk, ott!

Most sem volt másként. EGYÜTT voltunk, igazán együtt, szerettük egymást mindenestől. Laci születésnapja alkalmából vérbeli playboy nyusziknak öltöztünk öten és betanultunk egy igen klassz táncot. >;-) Azt kell, hogy mondjam, mivel titokban készültünk rá, hatalmas sikert arattunk az ünnepeltnél és a társaság férfi tagjainak körében természetesen.:-) De mivel tudják, hogy ránk mindig számíthatnak, mert belevalóak vagyunk az egészséges határokig, sejtették, hogy most sem lesz másként és ütős ajándékot eszeltünk ki. Laci párja volt természetesen a fő ajándék ebben a nyúl szerepben.

Hajnalig játszottunk, iszogattunk - én is!! aki pedig soha nem! :-)) - a pincében 6 fős diszkó is kialakult :)). Volt napfény, szakadó eső, láttam a pirkadatot 5 körül, volt ölelkezés, nevetgélés, kinyílás, őszinteség, remegést kiváltó érzelmek... Végül úgy dőltünk ágyba végül, hogy testünk finom leheletnyi álmosító ólom nehezévé vált.

Másnap édes dél körüli ébredés, hatalmas reggeli készítés, össznépi zaba. Nagyon jól esett és aznap két kávét is ittam, duuuuuuuurva!:-) Megrendeztük délután az első Sukorói Olimpiát! Volt SOB, azaz Sukorói Olimpiai Bizottság, melynek volt elnöke és titkára. Én vittem az olimpiai lángot :-))) és 6+1 számban indult három, 3 fős csapat. Másodikak lettünk.:) Volt ping-pong labda köpő szám, vízivás sebességmérő bajnokság, vizet szánkban áttöltős játék, szembekötős-irányítós bizalmi játék és végül egy elmebajnokság, ahol 4 db-os puzzle-t kellett kirakni.:-) Felejthetetlen élmény volt! Nyereménnyel a végén......... :-)

Este tv-ztünk, csajos film volt és az összes Hölgyemény bent egymás hegyén-hátán megtöltve a nappalit!:-))) Nagyon élveztük. Aztán négyen, a kemények, bementünk Suki közepére a hatalmas fergetegbe, ahol fellépet a nagysátorban az Irigy Hónaljmirigy!! Tomboltunk, mint állat, nagyon élveztük a hülyéket! Aztán a végén odamentünk hozzájuk és lefényképezkedtünk velük!:-)) Szintén felejthetetlen élmény kategória... Végül egy sátor-diszkóban elhülyültünk és vissza a nyaralóba. Ezúttal kettő felé feküdtünk le.:-)

Másnap, azaz ma reggel ismét szendvics gyár, nagyon fincsi volt! Elbúcsúzáska, ölelke és go...

KÖSZÖNÖM A CSODÁS ÉLMÉNYEKET MINDENKINEK!:-) Főleg magamnak, hogy hagytam magam úgy érezni, ahogy jött. Hogy megengedtem magamnak, hogy boldog, felszabadult és vidám legyek. Mert ez a legfontosabb, itt kezdődik minden. Lehetnek édes fejek a törpiek, ha Te nem engeded be őket... tudod?:-)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.