Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Akkor most meg is fogant?

2008.11.12

Éppen az ágyamban olvastam a csakrák működéséről szóló zseniális könyvet, mikor a "Szeretet" alfejezethez értem. Láttam, hogy csak másfél oldal hosszú és a jobb oldalon középen ott figyelt huncut szemmel a következő alcím: "Szexualitás". Rávetettem egy pillantást és kirázott a hideg... elindult a gerincemen felfelé egy érzés, ami arra késztetett, hogy letegyem a könyvet. A légzésem kezdett felgyorsulni és egyszerűen nem tudtam megállni mozgás nélkül.

Hullámzott a testem, a gyönyörök gyönyörét éltem át minden porcikámban! Próbáltam gondolkodni, de nem nagyon ment és értelme sem lett volna, inkább figyeltem az érzésre. Aztán még találgatni is próbáltam, melyik Angyal okozza ezt nekem, vagy ha nem Angyal, milyen entitás, de olyan édes szeretet és törődés energia volt benne, hogy éreztem, ez biza nem a Zördög megszállása, hanem AJÁNDÉK a javából. Tovább figyeltem és engedtem és engedtem az érzést, hogy kiteljesedhessen.

Ez kb. 15 percig tartott és mikor alábbhagyott, lassan felültem... nem győztem mély levegőket venni a boldogságtól. Aztán kimentem a szobából és az órára pillantottam: 00.11 Előző napi dátumra azért felhívnám a figyelmedet: 11.11

Eszembe jutott Szűz Mária esete a Szent Lélekkel és mosolyogtam egy nagyot... hát valahogy így történhetett... :-)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.