Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jöjjön, aminek jönnie kell!

Cikkek

Ezt mind a szemedbe!!!

2009.02.02

Miért jobb neked, ha már végre megtalálja "szegény" Katesz azt, aki elveszi feleségül???????? Elárulom, többször is megkérték a kezem. Lehet, hogy épp csak én nem vágyom erre? Még nem!!!!! De érzem, hogy alakul és hamarosan akarom majd igazán, szívből!!! Én másképp akarom, mint TE, TI! Tök másképp és boldog vagyok így is! Igen, még egyedül is! És hadd legyek, aki vagyok, mert már nem érdekel, mit gondolsz rólam!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Jöjjön, aminek jönnie kell! | Hozzászólások: 4

Ő és Én, meg az Élet

2009.01.06

Azért is olyan nehéz, mert úgy érzem, életem végéig vigyáznom kellene rá, mint a fiamra..... nagyon durva érzés! Úgy érzem, nélkülem meghalna...... és minden alkalommal "megölöm", mikor nem-et mondok........

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Jöjjön, aminek jönnie kell! | Hozzászólások: 1

Támaszték

2008.11.18

Ez egy önként, hirtelen felindulásból megírt válaszlevél volt néhány elkenődött társam felemelésére. Ez kerekedett ki belőle és igen, itt van! Azért van itt, hogy itt legyen, hogy lásd, hogy olvasd, és merítsd ki innen, ha kell!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Jöjjön, aminek jönnie kell! | Hozzászólások: 0

Mostantól...

2008.10.20

az van ma, hogy húztam tegnap egy vonalat és ma van új életem első napja! Nagyon komoly energiák szabadultak fel most, hogy lezártam egy fejezetet.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Jöjjön, aminek jönnie kell! | Hozzászólások: 0

Lendületből nekifutós, elugrós

2008.09.22

Persze, mondhatnám, hogy áldozat vagyok, de ... :-) NEM VAGYOK. És nem is áll szándékomban többé az lenni. Teszem, ahogy jön, csinálom, ahogy bírom és ez a legtöbb. Ez MINDEN. Higgy már bennem végre, mert én végre kezdek igazán hinni magamban.

 

Kép a szerelemről

2008.08.10

A távolság íze

 

Mennyi? Harminc! :-)

2008.02.28

A szülinapom előtt már napokkal mindig ünnepi díszbe öltözik a lelkem.

 

Búzavirág és telihold

2008.02.20

Kimentem a tó partjára levegőzni egyet és megcsodálni a telihold szépségét ebben a csodás lelkiállapotban, amiben vagyok. Ráléptem a stégre és lenéztem a tó tökéletesen sima tükrére. A telihold visszamosolygott rám és hibátlanul látszott, mint Te Magad egy olyan tükörben, amit az emberek tartanak eléd mindennapi életed során. 

 

Hát jött, aminek jönnie kellett...

2008.02.09

Most mondhatnám, hogy éreztem... de az érzés elég halvány emléket ölt bennem. Mintha bevonzottam volna... az életem túl nyugodt és túl egyszerűen tökéletes volt és az is... Lényeg, hogy Apa rosszul lett mellettem az autóban...............

 

Előtört és még tart...

2008.01.17

Boldogság felső fokon

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Jöjjön, aminek jönnie kell! | Hozzászólások: 1