Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ELHISZED, HOGY KORLÁTLAN TEREMTŐ VAGY?

Legyen Tiéd a Világ azzal, hogy kinyíltsz rá! Saját Világod olyan, amilyennek megteremted, elképzeled, és amilyennek látni szeretnéd. Az Életed olyanná válik, amilyenné szeretnéd! Ezt tudatos és - sajnos - tudattalan dolgok is befolyásolják. Minél jobban megismered Önmagad, annál kevesebb meglepetés ér majd, miért alakul úgy az Életed, ahogy.

Teremtsd meg saját vágyott valós Világodat, lelki békédet! Csak saját magad által lelsz rá és ehhez a megismeréshez ajánlok most Neked egy ideális helyet... ;-)


Bemutatom a CSILLAGMŰHELYT! :-)

 

www.csillagmuhely.eoldal.hu

 

Itt mindent megtalálsz. :-)

 

COMMENTEK:

2009. május 6. KAPCSOLATOK

Köszönöm, hogy eljöttetek! A mai egy nehéz meditáció volt. Mégis itt voltatok és nem futamodtatok meg! Büszke vagyok rátok! Dolgoztatok keményen, ahogy illik. A ti korosztályotok, anyukám korosztálya. A Ti szüleitek nehéz tészta, mert egész más értékrendszerrel bírtak, mint Ti. Nehéz, beragadt dolgok ezek, amik alig akarnak megmozdulni, megváltozni bennetek. Ti mégis dolgoztatok Édesapátokkal való kapcsolatotokon. Köszönöm, hogy részese lehettem! És Anya, köszönöm, hogy Te is itt voltál, tapasztaltál és hallgattál rám. Olyan feladatot próbáltál megoldani, amire nem hittem, hogy vállalkozni fogsz. Mégis jöttél... :-)) köszönöm! Szeretlek!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.