Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Női energia és a Férfi energia

2008.10.31

"Amikor néhány pillanatra megéled magadban a NŐ-t, amikor minden görcsölés és küszködés, aggódás és véleményalkotás helyett jól érzed magadat a bőrödben, belőled születik meg a tavasz. A mozgásod, a hangod, a mosolyod, egyetlen pillantásod elég ahhoz, hogy a körülötted lévő szenvedésből  örömöt, a fájdalomból boldogságot teremts. Ha az egód félreáll, és megéled lényedet, minden mozdulatod, tested minden rezdülése maga a tánc, maga a zene. Ha nem ostoba féltékenységgel és aggodalommal vagy tele, érzelmeid és gondolataid hatására végtelen lehetőségek szökkennek szárba: ahogy megéled a szívedet, és nevetsz, az egész világ ragyog és veled nevet.
Erre a Nő minden tanulás nélkül képes: a teremtés lágyságában, odaadásban megnyilvánuló végtelen ereje a tiéd, pontosabban Te vagy. Ha az egód korlátai feloldódnának, maga lennél a határtalan lehetőség és a folyamatos változás csodája, öröme, boldogsága. De hát a női egód, amellyel tévesen nőként azonosítod magad megfoszt ettől a lehetőségtől, s csak pillanatokra engedi meg neked, hogy az légy, aki vagy: NŐ."

 

"Tehát létezik a FÉRFI energia, a Férfi, mint ennek az energiának a megtestesülése, s az egó korlátai általá létrehozott férfi, aki szinte semmit sem képes megvalósítani nemisége teljességéből. Pedig a Férfi erő adta lehetőségek végtelenek. Ha tudatos lennél magadra, csodálatos dolgokat teremthetnél meg itt és most, Férfiként. Az erő, amit megtestesítesz túlmutat minden anyagon, minden létdimenzión; a FÉRFI a napfény, melynek hatására élet fakad a földeken, a Létezés és az Univerzum teremtő nyílvesszője, a Mindenség ereje.
S te, a Férfi, felfoghatatlan energiák része, ura és megtestesítője vagy. Akaratoddal annyi csodát teremthetnél, amennyit most elképzelni sem bírsz. S az erőd nem csak a tudatos teremtésre, de teremtményeid megóvására is tökéletesen alkalmas: ölelő karjaid között új lehetőségek születnek, hogy utána újabb örömökkel és felfedezni való rejtélyekkel ajándékozzanak meg téged és az egész világot.
Ha a férfi egód egy pillanatra eloszlik, és megtestesül benned a Férfi, a puszta jelenléted elsimítja a feszültség hullámát. Egyetlen pillantásod, egyetlen szavad elég ahhoz, hogy a káoszból rend legyen, olyan rend, amely szabadságot ad elnyomás helyett. Elképzelhetetlen lehetőségekkel vagy megáldva, mégis küszködsz és görcsölsz az életben, mert azzal a férfi egóddal azonosítottad magadat, amelynek semmi köze sincs hozzád.
Semmi köze a Férfihoz."

(Mit keresett Isten a hálószobában?)

 

Mindig mindenki azt mondja, éld meg magad, az érzéseidet! Hagyd őket szabadon áramlani, stb. Ez tényleg tök jó, nagyon hasznos. De rájöttem, sokan azt csináljuk, hogy igyekszünk mindezt fejben lejátszani, igyekszünk megmaradni külön kis világunkban, amit erre teremtettünk, és ott lélekben próbáljuk megélni a dolgainkat.

Amikor például a szeret megéléséről van szó, miért nem hozzuk azt el ide a Földre, ide a saját életünkbe? Mikor hallod, vagy olvasod nagy hévvel az iránymutatást, fejben kinyílsz, megélsz dolgokat, elképzeled, hogyan is csinálnád és fellelkesülsz, mert azt képzeled, már csináltad is, és hogy ez majd az Életben is menni fog ................ és nem! Nem csinálod az életben!! Mégsem mész oda egy idegenhez bátran, hogy megszólítsd, ha tetszik! Mégsem mondod el az imádott Nőnek, vagy Férfinak, hogy szereted és vele akarsz lenni. Mégsem mondod el a főnöködnek, hogy de ez engem igenis bánt, nem mondod el a szüleidnek, hogy köszönöd szépen, de te másképp szeretnéd, stb. Csak akkor játszod le az egészet fejben, lélekben, mikor megkapod az infot.....

Hát itt az idő cselekedni! Hozd el ezt a sok mindent IDE, az ITT és MOST-ba! Menj oda a kollégádhoz és veregesd hátba, mondd el neki, amit nem mersz! Ne tartsd bent! Csináld! Beszélj, vallj be mindent, légy őszinte magadhoz, nyílj ki, ordíts, fuss, táncolj, énekelj, hallasd a hangod......! Mindegy mi az, csak csináld már, amit elképzeltél! Merj felszabadulni, mert biztonságban vagy! Olyan energiához jutsz majd, hogy nem győzöl él(vez)ni.... ;-)))))

Nem is olyan nehéz............ és hidd el, tök izgalmas!!!! Tökéletesen új és izgalmas ezt

CSINÁLNI! :-)
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.